De Wert Archief

Archief

De Wert On Demand: Van Idee tot Realisatie

OPTIMALISEER JE BEDRIJFSMODEL OM EEN VLIEGENDE START TE MAKEN MET HET BUSINESS MODEL CANVAS

IS JOUW ONDERNEMING KLAAR VOOR DE TOEKOMST?

Bestaat je onderneming over 10 jaar nog wel? En heb je dan nog steeds dezelfde producten of diensten? Hoe is het op dit moment? Klopt het plaatje? Weet jij wat je klanten willen? Ken je ze allemaal? 

Het maakt niet uit of je net begint of werkt voor een grote organisatie, je business model moet steeds vernieuwen en aanpassen. 

Victoria Martinez, StartUp Officer en Voorzitter van de Eindhoven Startups Foundation, laat je zien hoe jij ook snel vooruitgang boekt met het Business Model Canvas. Ze legt de meest belangrijke grondbeginselen uit en geeft je de beste en meest waardevolle tips die rechtstreeks uit de praktijk komen.


De Wert On Demand: Zo kom je als ondernemer verder

Je grootste uitdaging als ondernemer is om iets op te bouwen waar je later nog veel profijt van hebt. Hier willen wij je graag mee helpen. 

Daarom hebben wij, de collega's van De Wert, antwoorden op veel gestelde ondernemersvragen op een rijtje gezet. Deze willen we graag met je delen. 


De Wet DBA: Hoe zit dat nu?

Zoals bij één ieder bekend is het per 1 mei jl. 2016 niet meer mogelijk een VAR aan te vragen. Ook de reeds afgegeven VAR-verklaringen zijn sindsdien niet meer geldig. Het is nu ondervangen in de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie). Maar de beoogde handhaving van de wet per 1 januari j.l. is opgeschort. Helaas is daarmee de onzekerheid bij opdrachtgevers nog niet weg. 


Hoe haal je succes uit het arbeidsrecht?

Hoe haal je succes uit het arbeidsrecht? Wat hebben een personeelsdossier, transitievergoeding en talentmanagement met elkaar te maken?