#DeWertFietst ook in 2017 - Fiets je mee?

Nog Maar

15

dagen

17

uur

55

minuten

43

seconden

Zo zag #DeWertFietst er vorig jaar uit. Dit jaar gaan we dat nog eens herhalen!

Op zaterdag 15 juli organiseren we de tweede #DeWertFietst

Voor wie
Deze dag is bedoeld voor een ieder die De Wert een warm hart toedraagt.

Waar
Om 9.00 uur ontvangen we je graag met een kopje koffie in de kantine van Hockeyclub Eindhoven (HCE) aan de Marathonloop 5-7, 5624 AA Eindhoven.

Oud-prof
Deze dag staat mede onder begeleiding van oud-profrenner Theo Eltink. Op de website van vd Heijden / Damen Fysiotherapie & Sportrevalidatie schrijft Theo over zichzelf:

“Als oud professional van het Rabobank en Skil-Shimano team heb ik jaren van het profbestaan mogen genieten. Hierin reed ik onder andere 3x de Ronde van Italië en 3x de Ronde van Spanje. Nadat mijn actieve carrière stopte ben ik de opleiding fysiotherapie gaan volgen. Met deze mix als wielrenner en als fysiotherapeut wil ik graag mijn ervaring en kennis overdragen om renners en toerfietsers te begeleiden. Dit kan bestaan uit het verbeteren van prestaties, begeleiding na een blessure of juist het voorkomen hiervan. Wij maken de kennis en kunde vanuit de topsport toegankelijk voor de amateursporter. Het lichaam is de motor van een wielrenner dat net zoals de fiets onderhouden moet worden.”

Wat gaan we doen?
Om 9.00 uur ontvangen we je graag met een kopje koffie in het clubhuis van HC Eindhoven aan de Marathonloop 5-7, 5624 AA Eindhoven. Theo Eltink zal ons dan iets vertellen over trainen versus fietsen.

Daarna rijden we gezamenlijk naar het beginpunt van de fietstocht. Je kunt kiezen uit mountainbiken of wielrennen. De mountainbikeroute is aangegeven met bordjes. Een technisch parcours van 5 km met veel flow en fun, dus ook super leuk voor kinderen! Iedereen kan dan zoveel rondjes fietsen als hij/zij wil. Mocht het rondje van 5 km voor sommige fanatiekelingen te klein zijn, dan is er een extra lus te maken van 10 km. De wielrenners fietsen een tocht van circa 60 km. We rijden in groepjes die op snelheid worden samengesteld. Theo Eltink zal uiteraard ook met het peloton meefietsen en waar gewenst tips en informatie geven.

Rond 12.30 uur hopen we alle deelnemers weer terug te zien in het clubhuis van HC Eindhoven voor de afterbike. Onder het genot van een heerlijke lunch kan dan nog nagepraat worden over deze eerste #DeWertFietst-dag. Het programma eindigt om 14.30 uur. Er is gelegenheid om te douchen en/of om te kleden.

Trainingsschema/trainingstips
Voor diegene die graag willen trainen voor deze #DeWertFietst-dag, is dit trainingsschema samengesteld door Theo Eltink.

LET OP! Wil je op 15 juli klaargestoomd zijn, dan zul je zo snel mogelijk moeten beginnen met dit schema.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via dit online formulier. Aanmelden kan tot uiterlijk 16 juni a.s. Maar wees er snel bij, want vol = vol. Wil je met meer deelnemers (denk aan collega, partner, kinderen) komen, meld dan iedere deelnemer apart aan.

Met vriendelijke groet,

Team De Wert