#DeWertFietst e ook in 2017

Zo zag #DeWertFietst er dit jaar uit!

Volgend jaar gaan we dat nog eens herhalen!

Voor wie
Deze dag is bedoeld voor een ieder die De Wert een warm hart toedraagt.

Waar
Dat weten we nog niet!

Wat gaan we doen?
Om 9.00 uur ontvangen we je op onze verzamellocatie (nog bekend te maken).

Daarna rijden we gezamenlijk naar het beginpunt van de fietstocht. Je kunt kiezen uit mountainbiken of wielrennen. De mountainbikeroute is aangegeven met bordjes. Een technisch parcours van 5 km met veel flow en fun, dus ook super leuk voor kinderen! Iedereen kan dan zoveel rondjes fietsen als hij/zij wil. Mocht het rondje van 5 km voor sommige fanatiekelingen te klein zijn, dan is er een extra lus te maken van 10 km. De wielrenners fietsen een tocht van circa 60 km. We rijden in groepjes die op snelheid worden samengesteld. 

Rond 12.30 uur hopen we alle deelnemers weer terug te zien op de startlocatie voor de afterbike. Onder het genot van een heerlijke lunch kan dan nog nagepraat worden over deze tweede #DeWertFietst-dag. Het programma eindigt om 14.30 uur. Er is gelegenheid om te douchen en/of om te kleden.

Trainingsschema/trainingstips
Voor diegene die graag willen trainen voor deze #DeWertFietst-dag, is dit trainingsschema samengesteld door Theo Eltink.

LET OP! Wil je voor 2018 klaargestoomd zijn, dan zul je zo snel mogelijk moeten beginnen met dit schema.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via dit online formulier. Wil je met meer deelnemers (denk aan collega, partner, kinderen) komen, meld dan iedere deelnemer apart aan.

Met vriendelijke groet,

Team De Wert