SAVE THE DATE 2 SEPTEMBER 2018 #DeWertFietst

WE GAAN WEER FIETSEN! FIETS JE MEE?

Dit jaar fietsen we op zondag 2 september voor de sportkans van een kind. 

Jeugdsportfonds Eindhoven

Dit jaar hebben we gekozen om te gaan fietsen voor het goede doel Jeugdsportfonds Eindhoven. 

Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen tot 18 jaar die opgroeien in gezinnen waar de financiële middelen ontbreken om lid te worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie en/of benodigde sportattributen. Alle kinderen moeten kunnen sporten!

Zondag 2 september 2018 is het zo ver!

Voor Wie

Deze dag is bedoeld voor een ieder die De Wert een warm hart toedraagt.

Waar

Om 9.00 uur ontvangen we je graag met een kopje koffie/thee bij
Beatrix Zicht aan de Welschapsedijk 211, 5657 BA Eindhoven.

Speciale gast!

Daarna neemt handbiker Tim de Vries ons mee in zijn Paralympisch avontuur van 2016 in Rio de Janeiro! Zijn weg daar naartoe begon in 1997. In dat jaar verloor Tim door een trampoline-ongeval zijn linker onderbeen en knie. En momenteel is Tim volop in voorbereiding op de Paralympische Spelen van Tokyo 2020. Met zijn kenmerkende enthousiasme en positiviteit vertelt Tim over zijn carrière. De ups & downs, het omgaan met tegenslagen, grenzen verleggen en de wil om te winnen. Het verhaal van deze wereldkampioen staat in het teken van doorzettingsvermogen en de vertaling naar het bedrijfsleven. “Van je fysieke beperking je mentale kracht maken!”

Mountainbiken of Wielrennen

Na de peptalk van handbiker Tim de Vries vertrekken we gezamenlijk naar het beginpunt van de fietsroutes. Je kunt kiezen uit mountainbiken of wielrennen. De mountainbikers hebben de keuze uit een afstand van zo’n 35 of 50 km. De mountainbikeroute is aangegeven met bordjes. De wielrenners fietsen een tocht van circa 60 of 70 km. We rijden in groepjes die op snelheid zijn samengesteld. Tim zal uiteraard ook met het peloton meefietsen.

Afterbike

Rond 12.30 uur hopen we alle deelnemers weer terug te zien bij Beatrix Zicht voor de afterbike. Onder het genot van een heerlijke lunch kan dan nog nagepraat worden over deze derde #DeWertFietst-dag. Het programma eindigt om 14.30 uur.

Zo zag #DeWertFietst er vorig jaar uit