De Wert Academy; voor een wendbaar en weerbaar MKB met groeiperspectief!

een initiatief van De Wert en The Transcreation Company

De Wert Academy

Wat en voor wie is De Wert Academy?

De Wert Academy is een breed opleidingsprogramma om MKB ondernemers meer wendbaar en weerbaar te maken. Dit succesvolle "hands-on" programma is voor ondernemers en managers die enerzijds behoefte hebben aan een bedrijfskundige verdieping en daarnaast hun persoonlijke ondernemerskwaliteiten verder willen ontwikkelen. MKB-ers die op zoek zijn naar reflectie, uitdaging en/of een nieuw en duurzaam perspectief willen voor zichzelf en voor hun onderneming. Ze willen AAN het bedrijf werken in plaats van IN het bedrijf. 

Meer weten? Vraag meteen naar de volgende infosessie.

Wat bieden we?

  • Het programma bestaat uit een viertal modules (Organisatie & Verandering, Sales & Marketing, HRM, Finance & Fiscaliteiten) en sluit af met een individueel strategisch verbeterplan voor de onderneming én de ondernemer.
  • Er wordt gewerkt met groepen van 8 tot maximaal 12 deelnemers. Deze omvang draagt maximaal bij aan een optimale groepsdynamiek, meer aandacht en openheid, een kwetsbare opstelling en aan vertrouwen.
  • De modules staan onder deskundige begeleiding van gespecialiseerde Business Coaches. Het hogere doel is onder deskundige begeleiding en in een vertrouwelijke omgeving met gelijkgestemde ondernemers te sparren, te reflecteren en te dromen over de toekomst van het ondernemerschap en hun rol daarin.

Wat levert het op?
Onze belofte aan iedere individuele deelnemer is dat de De Wert Academy afgesloten wordt met een praktisch en individueel verbeterplan voor zichzelf en de onderneming. Persoonlijke ontwikkeling, zicht op ontwikkelingen in de markt, benchmark mogelijkheden bij collega ondernemers. Plezier, inspanning, ontspanning, netwerk, sparren, reflecteren en geestelijke verrijking completeren de werkvorm. Elke ondernemer krijgt bovendien de kans om zijn onderneming te etaleren door als gastlocatie te fungeren gedurende het traject. Kennis en kunde om het concept van Continu Resultaat Verbeteren intern door te voeren. Wij noemen dat het concept van kennismaken met ‘de tent achter de vent (of gebouw achter de vrouw)’.

Investering
De investering in De Wert Academy bedraagt € 1.995 (exclusief btw) en is inclusief alles, van de digitale leeromgeving en relevant syllabus-materiaal, tot projectmanagement, de intake en een bedrijfsbezoek en assessment per deelnemer. De kosten zijn volledig aftrekbaar als bedrijfskosten. 

Investering in tijd
Naast de 2-wekelijkse bijeenkomsten van circa 4 uur (in overleg te plannen in de ochtend, middag of avond) is de deelnemer circa 1 uur per week bezig met voorbereiding en uitwerking van opdrachten welke direct betrekking hebben op de deelnemer en/of zijn bedrijf. In plaats van ‘huiswerk’ spreken wij liever over ‘werk-werk’. Het traject bestaat in totaal uit 14 dagdelen. 

Wil je meer weten? Neem nu contact met ons op.

quote steve

Wat andere deelnemers zeggen:

Ik heb nog nooit zoveel geleerd als van collega ondernemers uit andere branches.

Het is verbazingwekkend hoe snel er openheid en vertrouwen in de groep ontstaat. Hierdoor voel ik me veilig om mijn (ondernemers)vraagstukken voor te leggen.

De diversiteit aan ondernemers zorgt voor mooie dynamiek en veel interactie.

Als ondernemer heb ik de behoefte om uitgedaagd te worden. Binnen mijn eigen bedrijf ligt dat lastig (it's lonely at the top).

Ik heb weer vertrouwen in de toekomst van mijn bedrijf.