De Wert Academy; voor een wendbaar en weerbaar MKB met groeiperspectief!

De Wert Academy

Wat en voor wie is De Wert Academy?

De Wert Academy is een breed opleidingsprogramma om MKB ondernemers meer wendbaar en weerbaar te maken. Dit succesvolle "hands-on" programma is voor ondernemers en managers die enerzijds behoefte hebben aan een bedrijfskundige verdieping en daarnaast hun persoonlijke ondernemerskwaliteiten verder willen ontwikkelen. MKB-ers die op zoek zijn naar reflectie, uitdaging en/of een nieuw en duurzaam perspectief willen voor zichzelf en voor hun onderneming.

Opleidingsprogramma afgerond

Deze groep enthousiaste en gedreven MKB-ondernemers hebben een mooie progressie laten zien het afgelopen jaar tijdens De Wert Academy. 

Stap voor stap zagen deze ondernemers wat een klantproces doet en waar je invloed op kunt hebben. Door dit te bespreken met de medewerkers hebben ze ervaren dat de klanttevredenheid naar een hoger niveau getild kan worden. 

Tijdens alle sessies van de Academy is gewerkt aan een eigen verbeterplan van de ondernemers. Een verbeterplan wat gericht is op de organisatie van de deelnemer, maar ook op de mens achter de ondernemer. 

quote steve

Wat zeggen de deelnemers:

Ik heb nog nooit zoveel geleerd als van collega ondernemers uit andere branches.

Het is verbazingwekkend hoe snel er openheid en vertrouwen in de groep ontstaat. Hierdoor voel ik me veilig om mijn (ondernemers)vraagstukken voor te leggen.

De diversiteit aan ondernemers zorgt voor mooie dynamiek en veel interactie.

Als ondernemer heb ik de behoefte om uitgedaagd te worden. Binnen mijn eigen bedrijf ligt dat lastig (it's lonely at the top).

Ik heb weer vertrouwen in de toekomst van mijn bedrijf.