60 Jaar!

60 Jaar De Wert accountants & belastingadviseurs

In 2019 bestonden we 60 jaar! In 1959 opgericht door Piet de Wert in Eindhoven. Een lange historie waarin het kantoor een begrip is geworden in de regio Eindhoven. Het straalt kwaliteit en vertrouwen uit. “Een naam om op verder te bouwen” aldus Mark van Raak. In de loop der jaren is het kantoor uitgegroeid tot het full-service kantoor van vandaag de dag voor onder meer het MKB, internationaal opererende bedrijven, (para)medici en particulieren. Van financiële administratie tot (gecontroleerde) jaarrekening, van belastingaangifte tot fiscaal advies, van salarisverwerking tot HRM-ondersteuning en van startende onderneming tot herstructurering.
 
Het kantoor ontwikkelde zich de voorbije 60 jaren gestaag, mede door de toetreding van zijn beide zonen Henk en Wim de Wert, beiden accountant. Al vroeg investeerden ze in automatisering en ICT-oplossingen om steeds voorop te lopen in het vak. Tot op de dag van vandaag speelt een verdergaande automatisering een grote rol; “in minder tijd méér doen” luidt het devies. Niet in de laatste plaats vooral ook voor onze relaties.
 
Piet de Wert ging met pensioen en met het verstrijken van de jaren traden achtereenvolgens Arthur van Houts (belastingadviseur), Jürgen van de Sande (accountant) en Mark van Raak (accountant) toe tot de maatschap. Allen intern opgeleid en daar hun sporen verdiend. Echter, geen toetreding zonder uittreding. Henk en Wim de Wert zijn nog steeds aan het kantoor verbonden, maar laten de bedrijfsvoering over aan de huidige maatschap.
 
“Er zijn nog steeds veel klanten van het eerste uur aan ons kantoor verbonden” aldus Jürgen van de Sande. Sommige dus ook al zo’n 60 jaar! “Ook vieren we met veel plezier de dienstjubilea van onze collega’s” vertelt Arthur van Houts vol trots. De relaties én alle medewerkers van het kantoor maken De Wert tot een vooraanstaand kantoor in de Brainport-regio. Daar zijn wij ze héél dankbaar voor.
 
Arthur van Houts - Jürgen van de Sande - Mark van Raak
 
                                          

60 Jaar bestaan

60 Jaar De Wert accountants & belastingadviseurs