Wim de Wert treedt uit de maatschap per 1 januari 2019

Wim de Wert treedt uit de maatschap per 1 januari 2019

Na 30 jaar ondernemer te zijn geweest in de maatschap  De Wert accountants & belastingadviseurs, treedt Wim de Wert per 1 januari 2019 uit de maatschap.

EINDHOVEN - Wim de Wert heeft in zijn loopbaan binnen De Wert accountants & belastingadviseurs ruime ervaring  opgedaan in de accountancy, ondernemen en ondernemerschap, juridische zaken, corporate finance, ICT en financiën, en met projectbegeleiding op financieel gebied. Hij zal zijn brede expertise blijven inzetten om ondernemers te helpen. Zo kan hij ze binnen hun business op financieel gebied ontlasten door bijvoorbeeld zaken van hen over te nemen met als doel ondernemers succesvol te maken. Door zijn managementtaken neer te leggen bij De Wert accountants & belastingadviseurs komt er voor hem meer tijd beschikbaar om op projectbasis, of als interim-er, voor klanten te kunnen werken vanuit een nieuw door hem op te richten onderneming.

Daarnaast blijft hij als Associated Partner en als adviseur de komende jaren betrokken bij De Wert accountants & belastingadviseurs.

Mark van Raak, Jürgen van de Sande en Arthur van Houts gaan De Wert voortzetten onder dezelfde vertrouwde naam, op dezelfde vertrouwde locatie aan de Europalaan 26c in Eindhoven. Zij zullen de vertrouwde service blijven bieden die De Wert accountants & belastingadviseurs al sinds 1959 aan haar relaties biedt.

 

 

wim.jpg

Wim de Wert