Branche-info

De Wert staat voor een dienstverlening waarbij de klant voorop staat.  

Branche-info

De Wert staat voor een dienstverlening waarbij de klant voorop staat. Wij maken gebruik van branchespecialisten. 
Zij lezen en horen wat er gebeurt in hun branche zodat je ze daarover niets meer hoeft uit te leggen. Natuurlijk zijn wij als kantoor actief in, en hebben wij kennis van, diverse branches. 

Als lid van het SRA (het grootste netwerk van mkb-accountants in Nederland) nemen wij ook deel aan BiZ (Branche in Zicht). BiZ is het platform van SRA met actuele kennis en inzichten in branches, bedrijven en ondernemers. Onderdeel van BiZ is het Online Benchmarkplatform. Door het Online Benchmarkplatform kunnen wij jou laten zien hoe jouw bedrijf zich verhoudt tot collega’s in de eigen branche. Met behulp van een factsheet en een benchmarkrapport kunnen wij inzichtelijk maken op welke terreinen er verbeteringen mogelijk zijn voor jouw organisatie.

Wat laat de branche-info zien?

  • Hoe goed scoor je ten opzichte van je branchegenoten?
  • Wijken jouw gegevens af van de branchegemiddelden? En zo ja, wat zijn de oorzaken daarvan?
  • Hoe kun je dit concreet vertalen naar onder andere personeel, producten en prijzen?
  • Op welke onderdelen zijn verbeteringen mogelijk? En waarop scoor je bovengemiddeld? 
  • Bekijk het nieuwe rapport "2020 in Zicht"  met de belangrijkste financiële kengetallen en het ondernemersvertrouwen van het Nederlandse mkb.

Mkb-branchescan

Als ondernemer sta je elke dag voor belangrijke beslissingen. Daarom attenderen wij je op onze Mkb-branchescan. Wanneer je de scan maakt, krijg je een persoonlijk rapport met de positie van jouw onderneming ten opzichte van andere ondernemers in jouw branche. Bekijk hier een voorbeeldrapport

Deze scan heb je binnen enkele minuten gemaakt en geeft je informatie over het verleden maar ook over de toekomst! Wat zijn de investeringsplannen van jouw branchegenoten voor het komende jaar? Wat zijn jouw persoonlijke kansen, bedreigingen en kritische prestatie indicatoren (kpi’s)? Je krijgt na afloop een persoonlijk rapport waarin je al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht.

Mocht je vervolgens vragen hebben over de uitkomsten of wil je een uitgebreid benchmarkrapport, stel jouw vragen dan gerust aan ons. Dankzij onze deelname aan Branche in Zicht beschikken wij over unieke kengetallen in jouw branche. Wij kunnen dus samen met jou je kansen voor het komende jaar in kaart brengen, specifiek binnen jouw branche. Een persoonlijk advies waarmee je als ondernemer weer steviger in je schoenen staat.

Zet alvast de eerste stap en doe hieronder de Mkb-branchescan!