Persoonlijke profiel analyse

Waar zit jouw talent?

Persoonlijke profiel analyse

Ben je financieel sterk of toch meer commercieel?

Hoe beter je weet hoe jouw persoonlijkheid in elkaar steekt, hoe beter je beslissingen kunt nemen. Om dat helder te krijgen, maken wij voor onze klanten gebruik van assessments. Deze bieden inzicht in jouw natuurlijk gedrag, zowel in je sterke punten als in je “blinde vlekken”. Door slimme vragen en een uitgebreide analyse van jouw antwoorden brengen we onder andere jouw beslissingsproces, risicotolerantie, valkuilen en controlebehoefte in kaart en vertalen deze vervolgens naar een optimaal plan voor jouw organisatie.

Klant aan het woord

"Door het opstellen van kleurenprofielen heerst er rust bij Televak Centers"

Aldus Marck Bakers, directeur van Televak Centers

Telefonie distributeur Televak Centers maakt gebruik van een expertise van De Wert die velen niet zouden verwachten van een accountantskantoor. Het gaat om een HR-dienst waarbij voor alle (potentiële) werknemers een kleurenprofiel wordt gemaakt. De kleur geeft aan wat voor persoon iemand is: is hij secuur? Houdt hij van verandering? Werkt hij graag samen of . . . . . . . voor het hele verhaal, klik hier.

Nieuwsgierig naar jouw profiel?

Vul dan snel onderstaand formulier in. Je krijgt dan direct een spiegel voorgehouden. Wil je vervolgens meer weten hoe je met deze methode je financiële vooruitzichten kunt verbeteren? Neem dan contact op.