Branche-info

De Wert staat voor een dienstverlening waarbij de klant voorop staat.  

Branche-info

Hoe presteer jij ten opzichte van je concurrent?

De Wert staat voor een dienstverlening waarbij de klant voorop staat. Wij maken gebruik van branchespecialisten. Zij lezen en horen wat er gebeurt in hun branche zodat je ze daarover niets meer hoeft uit te leggen. Natuurlijk zijn wij als kantoor hier actief in, en hebben wij kennis van, diverse branches. 

Ons kantoor neemt deel aan SRA-Branche in Zicht. Een landelijk benchmarkplatform met 360.000 jaarrekeningen waarmee wij jou van actuele branche-informatie kunnen voorzien.

Wij gaan zelfs nog een stapje verder! Wij kunnen voor jou in kaart brengen hoe je presteert ten opzichte van de concurrent in jouw regio.

Bekijk onderstaand het SRA-sectorrapport 'Branches in Zicht 2022' om te zien hoe jouw branche en regio ervoor staat. Neem voor een benchmarkrapport voor jouw eigen bedrijf contact met ons op.

Wat laat de branche-info zien?

  • Hoe presteer jij ten opzichte van je directe concurrenten?
  • Wijken jouw gegevens af van de branchegemiddelden? En zo ja, wat zijn de oorzaken daarvan?
  • Hoe kun je dit concreet vertalen naar onder andere personeel, producten en prijzen?
  • Op welke onderdelen zijn verbeteringen mogelijk? En waarop scoor je bovengemiddeld? 
  • Wat zijn de toekomstverwachtingen voor jouw branche?

Branchewijzers

Onderstaand kun je branchewijzers downloaden, met de harde cijfers in de branche over 2021 en de visie van branchespecialisten voor het nieuwe jaar, in de branches: automotive, bouw, detailhandel, horeca, industrie, medische zorg, logistiek en specialistische zakelijke diensten.

jaap.jpg

Jaap de Win

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?