Financiële administratie

Je boekhouding?

Financiële administratie

Je boekhouding?

Wil je je boekhouding zelf doen? Of wil je het liefst alles uitbesteden? Wat je voorkeur ook is, wij verzorgen het voor je. Op maat en altijd inzichtelijk door de online toegang. Het is mogelijk de cijfers van je bedrijf vanaf jouw werkplek in te lezen en te verwerken in hetzelfde systeem dat wij gebruiken. Handig, want zo kunnen wij gegevens snel analyseren en met je bespreken. Heb je een eigen boekhoudpakket of ERP systeem? Geen probleem, wij bekijken dit graag voor je voor het beste advies.

Klant aan het woord

“Het zijn echte ondernemers , en ondernemers gunnen elkaar de business”

aldus Jan Vermeulen, directeur van Fortados.

In misschien wel het veiligste pand van Nederland, waar ooit de Nederlandsche Bank was gevestigd, zit nu Fortados. U kunt erop vertrouwen dat al uw kostbaarheden, of het nu gaat om documenten, waardevolle sieraden of zelfs een auto, in een safeloket van Fortados in veilige handen zijn. En Fortados vertrouwt op haar beurt weer 100% op de expertise van De Wert accountants & belastingadviseurs.

Fortados directeur Jan Vermeulen: "Privé werk ik al jaren met De Wert, . . . . . . . . . voor het hele verhaal, klik hier.