Zorg en welzijn

Sinds een aantal jaren hebben wij expertise opgebouwd in het ondersteunen en adviseren van Zorg- en welzijnsorganisaties, met name op het gebied van loon- en HR werkzaamheden.

Sinds een aantal jaren hebben wij expertise opgebouwd in het ondersteunen en adviseren van Zorg- en welzijnsorganisaties, met name op het gebied van loon- en HR werkzaamheden. Zorg- en welzijn is een gevarieerde en veelzijdige branche waar het draait om mensen.  Onze klanten binnen deze branche bestaan voornamelijk uit kinderopvang, peuterspeelzalen, welzijnsorganisaties en maatschappelijk werkorganisaties.

Wij zijn bekend met recente ontwikkelingen binnen de branche en haar cao. Er worden andere zaken van u verwacht. Wij denken graag met u mee richting de kansen en mogelijkheden.

Samenwerking OBEC Software

De Wert accountants & belastingadviseurs is een samenwerking aangegaan met OBEC Software. Dit om gezamenlijk een totaaloplossing aan te kunnen bieden in plaats van slechts een stukje van de automatiseringspuzzel. Samen zorgen wij voor een correcte clientregistratie, online personele dossiers en een correcte salarisverwerking. Maar ook procedures zoals verlof, verzuim en het aanvragen van diverse regelingen worden door ons, indien gewenst, geautomatiseerd. Dit zal heel wat tijdwinst met zich mee gaan brengen, maar ook sneller inzicht geven in de gewenste managementinformatie overzichten. Met één druk op de knop weten waar u staat in plaats van allerlei moeilijke formulles ontwikkelen in excel. Hierbij maken wij onder andere gebruik van de systemen Central Station, Twinfield en NMBRS. Meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op met een van onze adviseurs.