Structuuroptimalisatie

Ik heb een holdingstructuur, dan is mijn vermogen veilig. Of toch niet?

Structuuroptimalisatie

Ik heb een holdingstructuur, dan is mijn vermogen veilig. Of toch niet?

"Het beschermen van de belangen van jou als ondernemer en jouw bedrijf in geval van faillissement".

Je dacht natuurlijk dat je alles goed geregeld had en dat niets je kan raken met je BV structuur? De werkelijkheid is helaas anders. Diegene die reeds een faillissement meegemaakt hebben en advocaten die dagelijks de rol van curator bekleden weten dit als geen ander. Dat is de reden waarom we doen wat we doen!

Wij geloven dat een ondernemer alles in het werk zal stellen om zijn bedrijf voort te zetten. Door de emotionele betrokkenheid met het vak, medewerkers en klanten zal de ondernemer zichzelf achterstellen met heel zijn vermogen als het minder gaat. Wachtend op die betere tijd, die ene order, of die ene betaling.

  • Wie beschermt de ondernemer tegen het lot dat hij tegemoet gaat?
  • Wie beschermt de ondernemer van een financieel fiasco?
  • Wil jij weten welke risico's je als ondernemer loopt? Vraag bij ons een RisicoScan aan!

De RisicoScan is een analyse van de huidige situatie van jouw bedrijfsstructuur. Na bestudering van alle gegevens maken wij een uitgebreid rapport voor je. Dit rapport geeft je inzicht in jouw persoonlijke risico's in geval van faillissement en hoe je jezelf hiertegen kunt beschermen. Dit rapport wordt tijdens een persoonlijk gesprek met jou besproken. Na de RisicoScan weet je dus precies welke stappen er gezet moeten worden, zodat jouw bedrijfsstructuur weer optimaal is.