Werken bij De Wert

Werken bij De Wert

De Wert accountants & belastingadviseurs is een middelgrote maatschap in Eindhoven met circa 30 enthousiaste medewerkers. Opgericht in 1959 en uitgegroeid tot een full-service kantoor. Of het nu gaat om accountancy, fiscaal juridisch, loon-HRM of pensioen vraagstukken, de klant telt voor ons en haar succes is onze grootste beloning. Persoonlijk contact, een goede werksfeer en een op talent ingerichte samenwerking helpen de doelstellingen van De Wert en haar werknemers te realiseren. Ons klantenbestand, voornamelijk actief in de regio Eindhoven en omgeving, bestaat uit MKB ondernemingen, internationale klanten en vermogende particulieren. 

Voor de volgende 2 functies zijn wij op dit moment op zoek naar een fulltime, ambitieuze en leergierige:

1. Zelfstandig Assistent Accountant (m/v)

Functie

De kerntaak van de zelfstandig assistent accountant is het uitvoeren van werkzaamheden van uitvoerende en adviserende aard. Je bent mede verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen, het uitvoeren van controle-/assurancewerkzaamheden en het opstellen van aangiften OB, IB en VpB. Jouw bijdrage is met name gericht op het interpreteren van de cijfers en het signaleren van zowel kansen als bedreigingen. Je maakt zoveel mogelijk gebruik van geautomatiseerde oplossingen en werkt met de meest efficiënte methode. Je werkt veel samen met het accountancyteam en begeleidt beginnend en gevorderd assistenten, daarnaast werk je ook samen met collega’s uit andere disciplines. Je draagt hiermee bij aan het doel om samen met de klant en het klantteam je cijfermatig inzicht slim toe te passen en de klant toekomstgericht te adviseren.

Wij zoeken

Een enthousiast persoon, iemand die enkele jaren ervaring heeft als zelfstandig assistent accountant of ruime ervaring heeft als gevorderd assistent accountant en een volgende carrièrestap wil maken. Je beschikt over een afgeronde opleiding SPD, HBO-BE/accountancy, universiteit accountancy of BE en/of studeert voor AA of RA. Je hebt een klantgerichte, zelfstandige attitude met een focus op kwaliteit en nauwkeurigheid. Je neemt graag initiatief en signaleert adviesmogelijkheden. Je bent BOEI-end en herkent jezelf in de waarden van De Wert accountants & belastingadviseurs; Betrouwbaar, Oplossingsgericht, Eigenzinnig en Initiatiefrijk. Affiniteit met ICT is uiteraard een vereiste.

Wat bieden wij

Een functie met doorgroeimogelijkheden. Wij faciliteren je door middel van een praktijkgericht ontwikkeltraject. Jouw ambitie is onze drijfveer om te investeren in (interne) opleidingen en praktijkervaringen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en er is een goede “Brabantse” werksfeer. We starten met een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast contract. 

2. Beginnend Assistent Accountant (m/v)

Functie

De kerntaak van de Beginnend Assistent Accountant is het verzorgen van administraties en het verrichten van ondersteunende werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften en in mindere mate het uitvoeren van assurance werkzaamheden. Jouw bijdrage is met name gericht op het actueel houden van administraties en het interpreteren van de cijfers. Je signaleert hierbij zowel kansen als bedreigingen. Je maakt zoveel mogelijk gebruik van geautomatiseerde oplossingen en werkt met de meest efficiënte methode. Je werkt veel samen met het accountancyteam, maar ook met collega’s uit andere disciplines. Je draagt hiermee bij aan het doel om samen met de klant en het klantteam je cijfermatig inzicht slim toe te passen en de klant toekomstgericht te adviseren.

Wij zoeken

Een enthousiast persoon, iemand die net gestart is of binnenkort gaat starten met zijn loopbaan. Je beschikt over een afgeronde VWO opleiding en/of een (bijna) afgeronde bedrijfseconomische opleiding op HBO-niveau. Jouw ervaring op het gebied van accountancy is nog gering, maar je beschikt wel over een klantgerichte, zelfstandige attitude met een focus op kwaliteit en nauwkeurigheid. Je bent BOEI-end en herkent jezelf in de waarden van De Wert accountants & belastingadviseurs; Betrouwbaar, Oplossingsgericht, Eigenzinnig en Initiatiefrijk. Affiniteit met ICT is uiteraard een vereiste.

Wat bieden wij

Een startfunctie met de mogelijkheid om door te groeien. Wij faciliteren je hierin door middel van een praktijkgericht ontwikkeltraject. Jouw ambitie is onze drijfveer om te investeren in (interne) opleidingen en praktijkervaringen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en er is een goede “Brabantse” werksfeer. We starten met een tijdelijk contract, met uitzicht op een vast contract. 

Wil jij je talent optimaal benutten?

Reageer en mail je motivatiebrief en CV naar pz@dewert.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niels Jansen of Sigrid van Hettema. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 040 - 244 42 88.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.