Werken bij De Wert

Werken bij De Wert

De Wert accountants & belastingadviseurs is een middelgrote maatschap in Eindhoven met circa 30 enthousiaste medewerkers. Opgericht in 1959 en uitgegroeid tot een full-service kantoor. Of het nu gaat om accountancy, fiscaal juridisch, loon-HRM of pensioen vraagstukken, de klant telt voor ons en haar succes is onze grootste beloning. Persoonlijk contact, een goede werksfeer en een op talent ingerichte samenwerking helpen de doelstellingen van De Wert en haar werknemers te realiseren. Ons klantenbestand, voornamelijk actief in de regio Eindhoven en omgeving, bestaat uit MKB ondernemingen, internationale klanten en vermogende particulieren. 

Voor de volgende functies zijn wij op dit moment op zoek naar een fulltime, ambitieuze en leergierige:

1. Zelfstandige Topper

Samen succesvol worden met je klant!
Ben jij een Topper die we zoeken? Een Topper die meedenkt, signaleert, adviseert en samen met de klant succesvol wordt? Binnen De Wert ben jij diegene die de klanten kent, de cijfers kan interpreteren maar ook de successen en de bedreigingen signaleert. Je kunt uitstekend overweg met verschillende ICT programma’s en je houdt van nature van leren en bijhouden van je vakkennis. Je bent niet bang om in gesprek te gaan met de klant, want samen met de klant maak je dromen waar! Je takenpakket bevat natuurlijk ook de reguliere werkzaamheden van een zelfstandig assistent accountant.

Wat zoeken we
Naast je cijfermatige expertise ben je enthousiast en BOEI-end! Dat wil zeggen dat je jezelf herkent in de waarden van De Wert accountants & belastingadviseurs:

  • Betrouwbaar
  • Oplossingsgericht
  • Eigenzinnig
  • Initiatiefrijk

Je werkt goed in teamverband, maar je kan ook prima zelfstandig aan de slag. Tijdens je werkzaamheden heb je je focus op kwaliteit en nauwkeurigheid en je neemt initiatief zowel binnen als buiten het kantoor. Het liefst beschik je over enkele jaren relevante werkervaring binnen de branche en heb je ambitie om te groeien in je functie. Met een relevante opleiding op minimaal HBO niveau ben jij de Topper die we zoeken!

Wat bieden wij
Een functie met doorgroeimogelijkheden. Wij faciliteren je door middel van een praktijkgericht ontwikkeltraject. Jouw ambitie is onze drijfveer om te investeren in (interne) opleidingen en praktijkervaringen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en er is een goede “Brabantse” werksfeer.

2. Ambitieuze Starter

Ambitieus aan de slag met accountancy!
Ben jij de ambitieuze Starter die we zoeken! Een Starter die creatief, nauwkeurig en nieuwsgierig zaken onderzoekt. Jouw ervaring op het gebied van accountancy is nog gering, maar je beschikt wel over een klantgerichte en zelfstandige attitude.

De kerntaak als Starter assistent accountant is het verzorgen van administraties en het verrichten van ondersteunende werkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften en je gaat efficiënt aan de slag met het opstellen en analyseren van financiële overzichten. Je bent betrokken bij de klant en je hebt dan ook regelmatig persoonlijk contact met de klant.

Wat zoeken we
In deze functie ben je kritisch op jezelf, geïnteresseerd in de nieuwste ontwikkelingen en je bent iemand die liever de telefoon pakt dan een mailtje stuurt. Je leert de cijfers van ondernemingen snel te analyseren en hieruit signalen te halen. Je zet net dat stapje extra om in de toekomst diverse werkzaamheden zelfstandig op te pakken. Hiernaast ben je enthousiast en BOEI-end! Dat wil zeggen dat je jezelf herkent in de waarden van De Wert accountants & belastingadviseurs:

  • Betrouwbaar
  • Oplossingsgericht
  • Eigenzinnig
  • Initiatiefrijk

Je focus is gericht op kwaliteit, je kan goed overweg met ICT en je staat open voor vernieuwingen. Je werkt graag samen, maar je kan ook prima zelfstandig aan de slag. Beschik je ook nog over een (bijna) afgeronde bedrijfseconomische opleiding op tenminste VWO/HBO-niveau, dan pas je perfect in het huidige team als Starter.

Wat bieden wij
Een startersfunctie met doorgroeimogelijkheden. Wij faciliteren je door middel van een praktijkgericht ontwikkeltraject of een praktijkstage. Jouw ambitie is onze drijfveer om te investeren in (interne) opleidingen en praktijkervaringen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en er is een goede “Brabantse” werksfeer.

Wil jij je talent optimaal benutten?

Reageer en mail je motivatiebrief en CV naar pz@dewert.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaap de Win of Sigrid van Hettema. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 040 - 244 42 88.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.