(Para)medisch

Presteer je beter dan je concurrenten? Ben je winstgevender? Jij vraagt je dit vast wel eens af en je probeert dat natuurlijk een beetje in te schatten. 

Hoe ziet jouw diagnose eruit?

Presteer je beter dan je concurrenten? Ben je winstgevender? Jij vraagt je dit vast wel eens af en je probeert dat natuurlijk een beetje in te schatten. Terecht, want het zegt iets over de koers die je vaart met jouw praktijk, als specialist of (para)medicus. Maar inschatten is niet voldoende. Je moet kunnen vertrouwen op de cijfers en gegevens waarop jouw diagnose wordt gesteld.

Second opinion?

Jij wilt toch ook weten hoe het gesteld is in de medische branche en waar je staat? Maak optimaal gebruik van ons. Juist nu! Wij zijn gespecialiseerd in jouw branche. Samen met jou bespreken wij de toekomstmogelijkheden en ontwikkelingen.

Een ontwikkelingen die nu al zichtbaar is is het ontstaan van gezondheidscentra. Steeds meer eerstelijnszorgaanbieders bundelen hun krachten in gezondheidscentra. Wij helpen je graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden om deel te nemen in een gezondheidscentrum (GHC). Daarnaast bieden wij je stapsgewijs begeleiding zodat je de juiste beslissingen neemt en maximaal meerwaarde haalt uit de multidisciplinaire samenwerking binnen het (toekomstige) gezondheidscentrum. Hiervoor bestaat een 10 stappenplan.

Onze specialist is gespecialiseerd in het begeleiden van relaties die werkzaam zijn in de (para)medische wereld. Hij is tevens deelnemer van de SRA branche-expertgroep Medisch.

jurgen.jpg

JÜRGEN VAN DE SANDE

BENIEUWD WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?