Verlof- en verzuim(begeleiding)

Voor de personele- en salarisadministratie maken wij gebruik van het online HR-systeem Nmbrs.

Verlof- en verzuim(begeleiding)

Voor de personele- en salarisadministratie maken wij gebruik van het online HR-systeem Nmbrs. Dit HR-systeem is uitgerust met een module Verlof- en Verzuim. Via deze module kun je verlof en verzuim registreren, overzichten bekijken en rapporten uitdraaien.

Verlof(begeleiding)

Met Nmbrs kunnen verlofaanvragen worden geautoriseerd die door medewerkers zijn ingediend. Het indienen van een aanvraag kan door een medewerker zelf eenvoudig worden gedaan via mobiel, PC thuis of op het werk. De verlofsaldi en bijbehorende opnames zijn per medewerker inzichtelijk. Zowel de medewerker als het bedrijf kunnen dan direct zien hoeveel verlofuren er nog open staan. Daarnaast kun je eenvoudig via een verlofoverzicht per afdeling of voor het hele bedrijf zien wie er bijvoorbeeld de komende maand vrij is. Zo kun je voorkomen dat er onderbezetting ontstaat in bepaalde periodes.

Verzuim(begeleiding)?

Verzuimbegeleiding is een belangrijk element van een goed verzuimbeleid. Deze begeleiding is gericht op een zo spoedig mogelijk herstel van de zieke. Als verzuim zich voordoet, moeten werknemer en werkgever weten wat hen te doen staat. Het gaat tenslotte niet alleen om het melden en registreren van verzuim. De Wet Verbetering poortwachter stelt op dit punt belangrijke eisen aan werkgever, werknemer en arbo-arts/bedrijfsarts.

Wat kan De Wert voor jou betekenen?

  • Registreren van verlof en verzuim.
  • De Wert kan als casemanager voor jou optreden in het geval van een zieke medewerker. Dit scheelt jou veel tijd en wij hebben de specialisten in huis.
  • Een lopend ziekmeldingsdossier doornemen of het dossier aan alle eisen voldoet.
  • Onze verzuimspecialist kan jou ondersteunen om de Wet Verbetering poortwachter in de gaten te houden. Regelmatig nemen wij dan contact met je op, wanneer er weer een actie plaats moet vinden.

Heb je vragen?

Neem vrijblijvend contact op met onze HRM afdeling.

Carla van Eldijk

Carla van Eldijk

benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?