Advies

Maakt jouw bedrijf een groei  of een (grote) verandering door? 

Financieel en fiscaal advies

Maakt jouw bedrijf een groei of een (grote) verandering door? Elke onderneming die een groei of verandering doormaakt, wordt geconfronteerd met een aantal belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Dit heeft consequenties voor jouw onderneming.

Welke belangrijke keuzes?

  • Moet ik mijn financiering aanpassen?
  • Kan ik al investeren in uitbreiding?
  • Is het nodig mijn processen her in te richten?
  • Neem ik personeel aan?

De Wert maakt het inzichtelijk. We weten wat je tegen kunt komen en we hebben de kennis en specialisten in huis, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en alles goed geregeld is. We nemen je het werk uit handen en helpen je te groeien. 

Klant aan het woord

“De Wert is meer dan een kantoor dat zorgt dat de cijfers op orde zijn”

aldus Wim van Wessel, directeur van Wesco schoonmaakbedrijf B.V.

De Wert is alweer vijf jaar het vaste accountantskantoor van WESCO Schoonmaakbedrijf B.V. Wesco is een middelgrote regionale speler voor de schoonmaak en facilitaire diensten van uw gebouw. Wesco werkt resultaatgericht, met 24/7 aandacht voor kwaliteit én kosten. Zelf spreken ze van "Gecontroleerd schoon".

In het begin stelde De Wert alleen de jaarrekening op, maar gaandeweg zijn ze meer gaan betekenen. Het is voor Wesco een volwaardige partner geworden, waar . . . . . . . . . .  voor het hele verhaal, klik hier.