Gevorderd assistent-accountant (24 tot 40 uur)

Kom jij ons De Wert team versterken?

Wat ga je doen?

Omdat je al bekend bent met onze branche, hoeven we je niet uit te leggen wat de functie inhoudt. Je hebt immers al jarenlang ervaring in het verlenen van administratieve diensten, het samenstellen van jaarrekeningen en het mede uitvoeren van controle-/assuranceopdrachten. Het verzorgen van aangiftes vennootschapsbelasting en/of inkomstenbelasting en omzetbelasting heb je uiteraard ook al onder de knie. Voor het interpreteren van cijfers en het signaleren van kansen en bedreigingen draai je je hand niet om.

Omdat je zelf (misschien) de functie beginnend assistent hebt doorlopen weet je als ervaringsdeskundige hoe je hen het beste kunt begeleiden. Omdat je al samengewerkt hebt met andere disciplines van een accountantskantoor, kun je hun expertises optimaal inzetten voor de vraagstukken van je klant.

Wie zoeken we?

Je bent een enthousiast persoon. Je houdt actief contact met je eigen klanten en werkt proactief. Je bent iemand die wil groeien en die verantwoordelijkheid wil nemen. Een klantgerichte, zelfstandige houding met een focus op kwaliteit en nauwkeurigheid mag niet ontbreken. Je maakt graag het verschil en wil bijdragen aan een verbetering van de dienstverlening én van jezelf. Uiteraard beschik je over een relevante opleiding of ervaring.  

Het DNA van ons kantoor

Je bent BOEI-end en herkent jezelf in het DNA van ons kantoor; Betrouwbaar, Oplossingsgericht, Eigenzinnig en Initiatiefrijk.

Wat bieden wij?

  • Een salaris dat ligt tussen € 2.525 en € 3.675 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • 34 vakantiedagen (o.b.v. fulltime).
  • Reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en pensioenregeling.
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.
  • Een goede werk-privébalans, overwerken is bij ons niet standaard.
  • Wij geven jou de kans jezelf te ontwikkelen vanuit de theorie, maar ook door te doen, waarbij fouten maken mag.
  • Wij investeren in (interne) opleidingen en faciliteren externe vaktechnische bijeenkomsten. Overname van een eventuele studieschuld is mogelijk.
  • Een goede “Brabantse” werksfeer in een laagdrempelige en informele organisatie.
  • En last but not least: Een fantastische en gevarieerde klantenkring!

Wil jij je talent optimaal benutten?

Stuur dan een mail naar pz@dewert.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer Mark van Raak via telefoonnummer 040-244 42 88. Je kunt hem natuurlijk ook een app sturen op 06-5179 6368.

Een Persoonlijke Profiel Analyse (laagdrempelig en heel interessant voor jezelf) kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure, die overigens heel kort is bij ons.

Accountancy en de praktijkopleiding in het MKB. ONZE COLLEGA ESTHER VERTELT JE ER MÉÉR OVER IN DE VLOG.

ACCOUNTANCY EN DE PRAKTIJKOPLEIDING IN HET MKB. ONZE COLLEGA ESTHER VERTELT JE ER MÉÉR OVER IN DE VLOG.