"De Wert is meer dan een kantoor dat zorgt dat de cijfers op orde zijn"

De Wert is meer dan een kantoor dat zorgt dat de cijfers op orde zijn

 

De Wert is alweer vijf jaar het vaste accountantskantoor van WESCO Schoonmaakbedrijf B.V. WESCO is een middelgrote regionale speler voor deschoonmaak en facilitaire diensten van uw gebouw. WESCO werkt resultaatgericht, met 24/7 aandacht voor kwaliteit én kosten. Zelf spreken ze van “gecontroleerd schoon”. In het begin stelde De Wert alleen de jaarrekening op, maar gaandeweg zijn ze meer gaan betekenen. Het is voor WESCO een volwaardige partner geworden, waar eigenaar Wim van Wessel graag mee spart. “Tijdens een netwerkontbijt is het eerste contact gelegd,” zegt Wim van Wessel. “Wij waren op zoek naar een accountant en De Wert was ontevreden over de huidige dienstverlener voor de schoonmaak. De match was snel gemaakt.”

“Het is niet zo dat De Wert onze gehele administratie doet; in principe doen wij dat zelf. Vanuit de projectadministratie wordt de financiële- en de loonadministratie gevoed, van waaruit uiteindelijk middels het managementinfosysteem sturing aan het bedrijf wordt gegeven. Daarvoor krijgen we van De Wert ook de complimenten.”

WESCO levert de benodigde cijfers voor elke kwartaalafsluiting aan bij De Wert. De gegevens die ze in het vierde kwartaal doorsturen, vormen meteen de basis voor de jaarafsluiting.“Maar de echte meerwaarde van De Wert zit hem voor mij toch in het geven van advies en het begeleiden bij moeilijke vraagstukken. Zo hebben ze laatst heel waardevolle ondersteuning geboden in een overname traject. Die interactie als ondernemers onder elkaar maakt voor ons echt het verschil”, aldus Wim van Wessel.

WESCO is een groeiende organisatie. Regelmatig plaatst zij dan ook vacatures om nieuw personeel te werven. Dat social media daarbij tegenwoordig een van de meest geëigende communicatiekanalen is, is voor WESCO vanzelfsprekend. Het delen en verder verspreiden van deze vacatures op social media door De Wert binnen haar eigen netwerk vormt voor ons een welkome aanvulling op haar dienstverlening. Daarin delen we onze visie: “Betrokken en vertrouwd”.

Jaap de Win_small-19.jpg

Jaap de Win

Behoefte aan een betrokken adviseur?

Wij maken dat verschil